KaPa-51 siirtyy sähköiseen laskutukseen 1.1.2019 alkaen. Siitä lähtien ottelut tulee laskuttaa sähköisellä laskutuslomakkeella, jonka löydät julkaisun lopusta. Paperisia laskuja ei enää makseta vuodenvaihteen jälkeen.

  • 1.1.2019 astuu voimaan tulorekisteri eli KATRE. Tästä johtuen myös me Kapassa joudumme siirtymään palkkiomaksatuksessa uuteen systeemiin. Ohessa on siitä ohjeet ja tarvittavat lomakkeet Tämä siis tiedoksi kaikille tuomareille, jotka tulevat Kangasniemelle pelejä viheltämään. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että vuoden vaihteen jälkeen seuramme vastaanottaa vain sähköisesti toimitettuja palkkiolaskuja, eikä muita laiteta maksatukseen.
  • Toimita palkanmaksua varten henkilön perustietolomake seuralle: elmeri.linnera@tietomylly.fi

Huom.! Tämän tarvitsee tehdä vain ensimmäisen maksukerran yhteydessä. Ottelun jälkeen toimita täytetty palkkio- ja matkalaskulomake Excel-muodossa joukkueenjohtajalle, jonka joukkueen peliä ole ollut tuomaroimassa. Huom.! Laita sähköpostin aiheeksi ”Kapa tuomarointi”.

  • Mikäli et ole toimittanut verokorttia aikaisemmin seuralle, voit lähettää sen perustietolomakkeen yhteydessä: elmeri.linnera@tietomylly.fi. Mikäli verokorttia ei ole toimitettu ennakonpidätys 60%:n mukaan.

Aikataulut: 1.päivään mennessä toimitetut palkkiot ja matkakorvaukset menevät kerralla maksuun jokaisen kuukauden 15.päivä. 15. päivään mennessä toimitetut palkkiot ja matkakorvaukset menevät kerralla maksuun jokaisen kuukauden viimeisenä päivänä.

Perustietolomake

Laskutuspohja

KaPa-51 Laskutus